Des d.o.o. Novi Sad


Medium company
Main info
FULL NAME
PREDUZEĆE ZA PROFESIONALNU REHABILITACIJU I ZAPOŠLJAVANJE OSOBA SA INVALIDITETOM DES DRUŠTVO S OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU NOVI SAD
ADDRESS
Bogdana Garabantina 3, 21000 Novi Sad
Responsible person
Branislav Kostadinović
predecessors +

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Tenders
Tender wins
Finance
Persons
Activity description
Des je preduzeće registrovano za profesionalnu rehabilitaciju, osposobljavanje za rad i zapošljavanje invalidnih lica oštećenih sluhom i drugih invalida, a što se ostvaruje kroz sledeće delatnosti, koje su raspoređenje u četiri proizvodno-uslužna sektora:

Sektor metal, obrada, prerada lima i metala, bravarski poslovi, zaštita metala galvanskim putem i plastifikaciom i farbanjem.

Sektor enterijer, obrada, prerada drveta, pločastog materijala, molersko-farbarski radovi sa lakirnicom.

Sektor tekstil, izrada zaštitnih odela i HTZ opreme, konfekciskih odela, izrada konfekcije za ugostiteljstvo, zdravstvo i uslužno šivenje.

Sektor reklam, izrada reklamnog i propagandnog materijala, firmopisački, knjigovezački poslovi, izrada papirne i tekstilne galanterije, štamparski poslovi na papiru, tekstilu, konfekcioniranje higienskog toalet papira i drugih materijala.

Tržište preduzeća je u najvećem delu ograničeno na teritoriju Vojvodine, sa akcentom na Novi Sad i u nešto manjem obimu na područje Beograda. U zadnje dve godine određene proizvode izvozimo za Holandiju, Hrvatsku, Crnu Goru i BiH.

News