Bigz školstvo d.o.o. Beograd


Small company
Main info
FULL NAME
PRIVREDNO DRUŠTVO BIGZ ŠKOLSTVO DOO ZA IZDAVANJE UDŽBENIKA I NASTAVNIH SREDSTAVA BEOGRAD
ADDRESS
Bulevar Vojvode Mišića 17/III, 11000 Beograd
Responsible person
Velibor Aleksić
predecessors +

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Tender wins
Finance
Activity description
Više od jednog veka BIGZ je simbol tradicionalno dobre izdavačke kuće koja neguje i plasira pisanu reč, naših i svetskih autora. Punih deset godina BIGZ školstvo priprema savremene i kvalitetne udžbenike i udžbeničke komplete čiji su sadržaji usklađeni sa obrazovnim standardima za kraj obaveznog obrazovanja.

Savremeni tokovi u obrazovanju zahtevaju moderan i sveobuhvatan udžbenik-udžbenički komplet. Svojim sadržajem, koncepcijom, izborom i rasporedom likovno-grafičkih elemenata, kao i didaktičko-metodičkom aparaturom udžbenik mora u potpunosti da prati nastavu u školi ali i mogućnost samostalnog rada kod kuće. To je ono na čemu mi u svojim udžbenicima insistiramo. Naši udžbenici postaju nezamenljiv „saradnik“ nastavnicima i učenicima izvor znanja i prozor u svet.



Koliko smo u tome uspeli, Vi ćete odlučiti jer stvaranje dobrog udžbenika je proces i ne završava se autorstvom. Svaki predlog ili sugestija su korisni i otvaraju mogućnost saradnje. Ta saradnja, pre svega, odnosi se na nastavnike i učenike–korisnike naših udžbenika, koji su poslednji ali najbitniji u lancu obrazovanja.



Elektronski udžbenici, koji su zajedno sa Priručnikom sastavni deo svakog kompleta, napravljeni su sa ciljem da se sadržaj oplemeni nizom edukativnih, zabavnih i zanimljivih igara. Dati su primeri namenjeni za vežbanje, ponavljanje i proširivanje stečenog znanja. Priručnici za nastavnike služe kao pomoć u razradi nastavnog plana i programa. Između ostalog, sadrže i predloge godišnjih i mesečnih-operativnih planova.

News