Velexpo d.o.o. Beograd


Small company
Main info
FULL NAME
VELEXPO DOO BEOGRAD
ADDRESS
Njegoševa 5, 11000 Beograd
Responsible person
Nevenka Velinov

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Events
Finance
Reference list
Activity description
Specijalizovana agencija za realizaciju sajamskih izložbi, marketing i izvozno-uvozne poslova VELEXPO je lider u organizovanju učešća srpskih proizvođača na privrednim manifestacijama u inostranstvu (sajamovi, prezentacije, kongresi i poslovni susreti).

Aktivnosti firme su usmerene na povećanju izvoza i ka tržištima na kojima srpska privreda može da ostvari izvozne rezultate. Tim profesionalaca garantuje stvaranje optimalne klima za ostvarivanje poslovnih rezultata-izvoza.

Dugogodišnja saradnja sa privrednim subjektima zemalja u okruženju govori o bogatom kretanju i uspostavljanju privrednih veza izmedju naše zemlje, naših potencijala, sa svetom i obrnuto.

Praćenjem sporazuma o slobodnoj trgovini i analizom tržišta Velexpo određuje zemlje u kojima organizuje sajamske nastupe. Na osnovu izvršene procene određuje grupacije firmi za čijim proizvodnim programom postoji realna tražnja.

Nastup realizujemo po sistemu ključ u ruke (zakup i uredjenje poslovnih izložbenog-prostora, transport i špediciju eksponata, medijsku prezentaciju izlagača, internet marketing, prevođenje poslovnih razgovora, asistencija kod dobijanja viza, organizacija putovanja i smeštaja.)

Pored organizacije sajamskih nastupa, kompetetivna prednost firme VELEXPO predstavlja uspostavljanje kontakata izlagača sa potencijalnim poslovnim partnerima u zemljama izlaganja. Dugogodišnja saradnja sa sajamskim centrima u zemljama u okruženju olakšava realizaciju nastupa.

News