Kompresor prodaja automobila d.o.o. Beograd


Medium company
Main info
FULL NAME
AUTO KUĆA KOMPRESOR PRODAJA AUTOMOBILA DOO BEOGRAD
ADDRESS
Žorža Klemansoa 19, 11000 Beograd
Responsible person
Srđan Milenković
predecessors +

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Tender wins
Finance
Activity description
Auto kuća Kompresor je višedecenijski ovlašćeni serviser i prodavac putničkih i teretnih vozila. U sastavu kompanije nalaze se dva servisna centra, u Rakovici i na Dorćolu. Auto kuća Kompresor raspolaže različitim brendovima u ukupno četiri prodajna salona: Renault-Dacia, Nissan, Jeep-Alfa Romeo, Fiat-Fiat Professional. Takođe, vrši prodaju korišćenih vozila u centru za prodaju i otkup korišćenih vozila – Auto Kuća Kompresor. Auto kuća Kompresor u svojoj ponudi ima najsavremeniji limarsko-karoserijski centar, agenciju za registraciju vozila, tehnički pregled, kao i SIXT Rent a car i full service leasing Mega Rent.

Auto kuća KOMPRESOR je višedecenijski ovlašćeni serviser i prodavac putničkih i teretnih vozila iz proizvodnog programa fabrike automobila Zastava u Kragujevcu, kao i ovlašćeni serviser od strane Zastava auto d.o.o. za vozilo Zastava 10.

Sredinom 2006. godine, Auto kuća Kompresor postaje deo dilerske mreže Renault-Nissan Srbija. U julu 2010. godine, postaje deo dilerske mreže Fiat automobili Srbija i zvaničan prodavac i serviser Fiat vozila. Svoju uslugu proširuje ponudom premijum brendova u februaru 2011. godine, kada postaje i ovlašćeni diler i serviser vozila marke Chrysler, Jeep i Dodge.

Centar za prodaju korišćenih automobila – Auto Kuća Kompresor posluje od 2011. godine. U oktobru 2013. otvoren je Centar za karoserijske radove AK Kompresor u Pančevu, deo kompanije koji je specijalizovan za popravke ostećenih vozila izazvanih saobraćajnim udesom.

Novi salon premium brendova Jeep i Alfa Romeo, otvoren je u junu 2015. godine, u ulici Žorža Klemansoa 19. Na jednom mestu sada se nalazi i prodajno i servisni centar

Novi salon brenda Nissan (otvoren u januaru 2015. godine) i novi salon brenda Renault (otvoren u januaru 2016. godine), nalaze se na samom uglu ulica Dunavske i Žorža Klemansoa 19

News