MTA - Marketing trading agencies d.o.o. Beograd


Small company
Main info
FULL NAME
PREDUZEĆE ZA POSREDOVANJE MARKETING I PROMET ROBA I USLUGA MTA EKSPORT-IMPORT DOO BEOGRAD
ADDRESS
Gandijeva 99d, 11070 Novi Beograd
Responsible person
Branislav Radovanović

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Tender wins
Finance
Activity description
Pored plasmana autobusa, glavna aktivnost MTA je 24 časovni servis u garantnom i vangarantnom roku kako u zemlji tako i na putevima širom Evrope.

Firma SP LASTA sa sedištem u Beogradu je ovlašćeni servisni centar grupacije VDL Bus & Coach. Ovaj servis opremljen je svim neophodnim alatima za opravke šasije i karoserije a zaposleni su prošli sve obuke u servisnom centru VDL-a u Holandiji.

Firma M.T.A. nalazi se u mreži tzv. ITS (International Truck Service), servisa za opravke autobusa i kamiona sa DAF agregatima, koji su opremljeni najmodernijim alatima i velikim lagerima rezervnih delova, i samim tim Vam u najkraćem roku pružaju neophodnu pomoć na putu. Samim pozivom firmi M.T.A. i davanjem osnovnih podataka o vozilu na kojem postoji problem i podataka o vozaču, preko ITS servisnog centra, organizujemo izlazak najbliže servisne ekipe na teren i otklanjanje kvara. Napominjemo da vozač ne mora da poseduje novac za plaćanje intervencije već potpisuje servisni izveštaj i nastavlja put. Račun za izvršene servisne usluge stiže poštom na adresu frime koja je tražila pomoć na putu.

proizvodnji autobusa holandske grupacije VDL Bus & Coach koriste se proizvodi vrhunskih svetskih proizvođača agregata i komponenti: DAF, Voith, Bosch, Knorr-Bremse, Koni, Carrier, Sutrac, Hella, Pilkington itd.
Obzirom da je firma M.T.A. zvanični zastupnik gore navedene holandske grupacije i da je zadužena za garantni i vangarantni rok, kod nas se možete snabdeti svim neophodnim delovima za održavanje Vaših autobusa.
Posedujemo lager rezervnih delova i iste isporučujemo direktno ovlašćenom servisu kao i krajnjim potrošačima. U slučaju da neki od delova nemamo na lageru iste nabavljamo u najkraćem vremenskom roku.

News