Manpower d.o.o. Beograd


Small company
Main info
FULL NAME
MANPOWER DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
ADDRESS
Bulevar Milutina Milankovića 11 G, 11070 Novi Beograd
Responsible person
Aleksandar Hangimana, vlasnik i generalni direktor

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Tender wins
Events
Finance
Persons
Philanthropy
Galleries
Activity description
ManpowerGroup je najstarija globalna kompanija za pružanje inovativnih kadrovskih rešenja. Vođena izuzetnim poslovnim rezultatima i predstojećim prilikama, ova vodeća kompanija je kreirala novi klaster ManpowerGroup za Jugoistočnu Evropu. Novi klaster zapošljava sto šezdeset pet profesionalaca koji su sa ovom integracijom intenzivirali regionalnu saradnju i osnažili fleksibilnost prilikom kreiranja poslovnih rešenja.

Cilj novog klastera je da se dodatno lokalizuje i personalizuje podrška klijentima i partnerima kroz kreiranje jedinstvenog portfolija usluga u celom regionu Jugoistočne Evrope. Jedan provajder i jedinstveni standardi su principi kojima se vodi većina multinacionalnih kompanija radi optimizacije troškova i osiguravanja praćenja kvaliteta usluge. Prateći ovaj trend, kompanija ManpowerGroup i ovom transformacijom u Jugoistočnoj Evropi još jednom dokazuje da potrebe svojih partnera i klijenata stavlja u prvi plan.

Novi generalni direktor i vlasnik klastera za Jugoistočnu Evropu je Aleksandar Hangimana, dosadašnji generalni direktor ManpowerGroup za jadranski i region Balkana.

Mi brinemo o ljudima i ulozi koju posao igra u njihovim životima. Mi poštujemo ljude kao pojedince, verujemo im, podržavamo i omogućavamo im da postignu svoje ciljeve kako u poslu tako i u životu.
Delimo naše znanje, ekspertizu kao i resurse, kako bi svako razumeo šta je bitno sada i šta su naredna dešavanja na tržištu rada – i došao do najboljeg način kako da reaguje. Aktivno slušamo i postupamo u skladu sa tim informacijama kako bismo unapredili naše odnose, rešenja i usluge.
News