Hotel Đerdan Kraljevo - privredno društvo obrisano iz registra


Micro company
Main info
FULL NAME
ORTAČKO DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU, UGOSTITELJSTVO I TRGOVINU DJERDAN-TURS KRALJEVO - privredno društvo obrisano iz registra
ADDRESS
Žiča 112, 36000 Kraljevo
Responsible person
Miladin Luković, vlasnik

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
Finance
Activity description
Hotel Đerdan i manastir Žiča se nalaze na udaljenosti manjoj od 1 kilometar. Hotel Đerdan je udaljen 3 kilometra od centra Kraljeva, približno 10 minuta vožnje putem. U blizini su i auto-moto staza Beranovac , Vrnjačka banja, Mataruška banja,stari grad Maglič, manastir Studenica. Restoran Đerdan sagrađen je 1982. godine.

Objekat raspolaže sa 19 ležaja smeštenih u 9 soba sa kupatilima. Sve sobe i apartmani opremljeni su telefonima, kablovskom televizijom, broadband priključcima za internet, klima uređajima. Pored smeštajnih kapaciteta hotel poseduje restoran sa oko 150 mesta, poslovnu salu, pansion salu, kafe klub sa 30 mesta.

U objektu se nalazi garaža za parking vozila. Hotel Đerdan raspolaže i sa 12 parking mesta. Room service služba 24 časa dnevno je na usluzi gostima.

Hotel pruža uslugu: prenoćišta, polupansiona, pansiona i dnevnog odmora. Gostima pružamo uslugu prevoza i grupnog prevoza.