Veropoulos d.o.o. Beograd


Large company
Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
Activity description
Veropoulos, grčka kompanija osnovana 1969. godine danas je grupa popularnih supermarketa. Sedište kompanije je u Grčkoj, a posluje u Makedoniji i Srbiji. Na srpskom tržištu kompanija je prisutna od 2002. godine.

Prvi supermarket Veropoulos otvoren je u Grčkoj 1973 godine. Njegovi osnivači su braća Veropoulos, Alekos i Kostas Veropoulos, a njihovi današnji naslednici su gospođa Anthi Veropoulou -Bataya i gospodin Nikos Veropoulos.

Svi marketi su specijalizovani za prehranu, pre svega za svežu i zdravu hranu. Od samog početka rada marketa osnovni cilja je bio zadovoljenje potreba potrošača uz pružanje najbolje usluge. Ambijent svih maloprodajnih objekata je veoma prijatan, supermarketi moderno su dizajnirani, a karakteristično je i to da se dizajn stalno unapređivao.

Danas se linija prostiranja lanca supermarketa proteže od Krita na jugu do Beograda na severu, od Joanine na zapadu do ostrva Hios na istoku. Proširio se u 47 gradova, sa 200 maloprodajnih objekata, od kojih je 205 u Grčkoj, u FYROM 7 supermarketa, od kojih su četiri u Skoplju, dva u Bitolju, jedan u Tetovu.