Europolis d.o.o. Vladimirci - privredno društvo obrisano iz registra


Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
Activity description
Kompanija "Europolis" počela je sa radom 31. marta 1999. godine. Osnivač je dr Vladan Zečević, a osnovna delatnost preduzeća bila je spoljna i unutrašnja trgovina proizvodima od gvožđa i čelika za građevinarstvo, kao i opremom za industriju.

Šest i po godina kasnije, 13. decembra 2005. godine, izvršena je suštinska programska diverzifikacija pokretanjem produkcije i otvaranjem "Nove fabrike", tako da je "Europolis" postao dominantno proizvođačka firma, ali je zadržao i "osnivačke programske atribute" iz prediverzifikacionih vremena.

Proizvodnja proizvoda od čelične žice(armature u Novoj Fabrici I a reč je o glatkoj i rebrastoj čeličnoj žici , čeličnoj šipci, armaturnoj mreži i binor nosaču, i to kao Europolis robnim markama, posle samo nekoliko meseci tržišnog života postale su brendovi koji su osvojili pregršt priznanja na specijalizovanim sajmovima građevinarstva u Beogradu, Novom Sadu i Nišu.

U novembru 2007. godine pušten je u rad novi pogon Nova Fabrika II u Mesarcima, Opština Vladimirci.

Iste godine u okviru Nove Fabrike I otvoren je Armirački pogon u kome se proizvode razne vrste obrađenog gvožđa i koševa za šipove na visokoproduktivnim mašinama renomiranih proizvođača u toj oblasti.

Krajem 2008. godine u Novoj Fabrici I, kao kruna uspeha puštena je u rad visokoproduktivna automatska linija najnovije generacije za izradu armaturnih mreža.

Danas Europolis raspolaže sa preko sedam hektara placa, blizu 13000 m2 proizvodnog i poslovnog prostora, moćne koprodukcione kapacitete, moderan vozni park za utovar i istovar sirovine i gotovih proizvoda i transport do kupaca.