Grading doo Beograd


Small company
Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
Activity description
Grading d.o.o. Paraćin osnovan je 1992. godine kao građevinsko preduzeće, koje se bavilo izgradnjom i adaptacijom porodičnih kuća i hala.
Tokom skoro tri decenije rada, naše preduzeće je preraslo u korporaciju koja bogatom istorijom referenci, stručnošću kadra i kvalitetom gradnje zauzima lidersku poziciju.
Danas Grading pruža sveobuhvatnu uslugu izgradnje i adaptacije poslovnih, stambenih i industrijskih objekata. Na sopstvenim lokacijama u Kragujevcu, razvijamo ponudu stanova modernog dizajna i optimalnog balansa cena i funkcionalnosti. Primenom najsavremenijih tehnologija gradnje realizujemo referentne projekate, ostvarujući vrhunske poslovne rezultate i kontinuirani napredak.
Preduzeće je stabilno, sigurno i uređeno, sa jasno definisanom strategijom. Rast organizacije odvija se paralelno sa usavršavanjem naših stručnih kadrova. Posebno nam je važna motivisanost i negovanje pozitivne klime. Zato je Grading prepoznatljiv kao jedan dobro povezan tim, u kojem se vodi briga o svakom zaposlenom.
Naše visoke kompetencije i dokazana poslovna pouzdanost obezbeđuju sigurnost klijentima i saradnicima.