TELEFONIJA d.o.o. Brčko


Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
Activity description
Telefonija d.o.o - Brčko je osnovana 27.07.2004. od strane AD Telefonija - Beograd kao preduzeće za telekomunikacije.

Motivi za osnivanje ovoga preduzeća bili su proširenje tržišta na područje Republike Srpske i čitave BiH te ranija angažovanost AD Telefonije na ovim prostorima, što je rezultovalo da Telefonija AD kao osnivač ima odlične reference i poslovne veze sa renomiranim preduzećima sa prostora RS i BiH kao što su: Telekom Srpske, Elektroprivreda RS, BH Telecom i drugi.

Od samog početka Telefonija Brčko konstantno prati i primjenjuje najnovije telekomunikacione tehnologije i proizvode kroz saradnju sa naučnim institucijama i fakultetima. Partnerstvo i zajednički nastup na tržištu BiH sa P.S. "Telefonijom" a.d. i velikim brojem renomiranih svjetskih kompanija, doveli su Telefoniju Brčko na visoko mjesto u oblasti telekomunikacija.

Telefonija Brčko se može pohvaliti saradnjom i distributerstvom proizvodnih programa poznatih kompanija iz oblasti telekomunikacija, timom kompetentnih, visoko obučenih i motivisanih stručnjaka sa znanjima usavršavanim u skladu sa svetskim trendovima. I naravno, glavni adut za ovako visoko mjesto su zadovoljni klijenti.

Telefonija Brčko, zajedno sa P.S. "Telefonijom" a.d. je spremna da u svakom trenutku, prema potrebama klijenta, pripremi i izvede tehnička rješenja, pruži podršku projektu u svim fazama životnog ciklusa – od idejnog rješenja do servisa, uz primenu najsavremenijih tehnoloških rješenja verifikovanih na domaćem tržištu.