Goša Montaža doo Beograd


Large company
Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
Activity description
GOŠA MONTAŽA DOO BEOGRAD je privatna kompanija specijalizovana za izvođenje sledećih radova:



- projektovanje i razrada radioničke dokumentacije,

- proizvodnja i montaža svih tipova čelične konstrukcije, cevovoda i opreme

- kapitalni remont, modernizacija, rekonstrukcija i revitalizacija postrojenja u sklopu planskog i tekućeg održavanja

- pružanje usluge transporta i mehanizacije vezane za projekte

- pružanje eksterne usluge iznajmljivanja sredstava transporta i mehanizacije



Posedujemo proizvodne pogone kompletno opremljene da funkcionišu kao samostalne proizvodne celine, svaka sa tehnološki zaokruženim procesom proizvodnje koji se prostiru na površini od 14.000 m2.


Zavarene konstrukcije predstavljaju deo našeg proizvodnog programa. Osposobljeni smo za izvođenje svih vrsta zavarivačkih radova, kako u radionici (radioničko zavarivanje) tako i na gradilištu (montažno zavarivanje).

________________________________________

GOŠA MONTAŽA DOO BEOGRAD je svoj renome izgradila na značajnim objektima regiona na energetskim postrojenjima, objektima regulacije i vodosnabdevanja, termo energetskim postrojenjima, na polju proizvodnje i montaže opreme za eksploataciju i preradu uglja -rudarskoj opremi, u prehrambenoj, procesnoj, naftnoj i metalurškoj industriji.



Poslujemo kroz integrisani sistem menadžmenta koji je sačinjen od Sistema upravljanja kvalitetom prema standardu ISO 9001, Sistema upravljanja zaštite životne sredine prema standardu ISO 14001 i Sistema upravljanja bezbednosti i zdravlja na radu prema standardu ISO 45001 .



Odgovarajući zahtevima struke i tržišta, kompletan proces od projektovanja do montaže usklađen je sa opšte usvojenim normama EN 1090-2, a zavarivački radovi sa normama EN ISO 3834-2 i DIN 18800-7. zavarivanja izvode stručno osposobljeni zavarivači sertifikovani prema ISO 9606-2; 9606-4; pod nadzorom obrazovanog kadra po svetskim standardima i pravilima Međunarodnog instituta za zavarivanje (IIW). Specijalizovani smo za proizvodnju opreme pod pritiskom u skladu sa evropskom PE direktivom.



U 2023. godini kada proslavljamo naših prvih 100 godina Goša Montaža u strateškom partnerstvu sa DSD grupom obeležava ulazak u drugi vek postojanja. U partnerstvu sa DSD grupom jačamo svoju poziciju kao lidera u industriji utirući put ka većoj efikasnosti i značajnom povećanju prisustva na tržištima u Srbiji i EU kako za Gošu Montažu tako i za DSD Grupu u godinama koje dolaze.