Atlas Copco Srbija doo


Medium company
Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
Activity description
Atlas Copco je u Srbiji direktno prisutan od 1957. godine.
Kao svetski lider u pružanju industrijskih rešenja za komprimovani vazduh, naš širok portfolio čine vazdušni i gasni kompresori, duvaljke, sušači, vakum pumpe, pokretni kompresori, generatori, svetlosni tornjevi, industrijski pneumatski alat i rešenja za industrijsku montažu, kao i rentiranje mašina.

Atlas Copco na Balkanu ima 10 distributera a samim tim i dobro razvijenu prodajnu, servisnu i distributersku mrežu.
Atlas Copco Srbija, sa sedištem u Beogradu, pokriva teritoriju Republike Srpske, Crne Gore, Kosova i Severne Makedonije.
Našim korisnicima pružamo najsavremenija rešenja i opremu, iz koje izdvajamo energetski efikasne mašine sa frekventnom regulacijom (VSD i VSD+), modularni sistem aluminijumskih (takodje i od nerdjajućeg čelika) cevovoda AIR NET, i naravno, iskusan servisni tim sa širokom paletom rešenja kreiranih po meri kupca.
Od servisnih ugovora sa produženom garancijom, daljinskog nadgledanja mašina, optimizacije rada više mašina, merenja curenja na mreži komprimovanog vazduha, i iskorišćenjem otpadne energije, naši korisnici mogu da odaberu više rešenja koja će im unaprediti poslovanje, smanjiti troškove energije i održavanja, uz tehničku podršku i originalne rezervne delove.

ATLAS COPCO - DOM INDUSTRIJSKIH IDEJA