MOBILNA SESTRA BEOGRAD


Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
Activity description
Mobilna sestra je osnovana 2015. godine sa idejom da se korisnicima našihh usluga omogući pristupačna, brza, kvalitetna zdravstvena nega i medicinska pomoć. Služba je organizovana kroz ambulanti i terensko-patronažni rad, koji je dostupan nonstop 00h-24h u širem krugu Beograda. Naš slogan je- Ako niste u mogućnosti da dođete kod nas, MOBILNA SESTRA dolazi kod vas.

Ambulanta je smeštena na Novom Beogradu, na atraktivnoj, lako dostupnoj i poznatoj lokaciji, u blizini Sava Centra. Opremljena je tako da klijentima obezbedi privatnost i udobnost. Prijatnom i mirnom atmosferom utiče na stvaranje osećaja sigurnosti naših klijenata, što se oseti odmah nakon prve posete.

U ambulanti je moguće previjanje rana, aplikovanje parenteralne terapije i IV infuzija, uzimanje krvi za laboratorijske analize i dr. Sarađujemo sa velikim brojem partnerskih ordinacija pa je moguće i obavljanje konsultativnih pregleda sa stručnjacima iz raznih grana medicine, što nas čini jako fleksibilnim za potrebe naših klijenata.

U zavisnosti od dogovora sa klijentima moguće je i obavljanje konsultantskih-specijalističkih pregleda u kućnim uslovima. Usluge su prilagodođene potrebama korisnika i mogu se modelirati prema njihovim zahtevima.