AIGO Business System d.o.o. Beograd


Large company
Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
Activity description
Kompanija AIGO, kao jedan od vodećih sistem integratora u Srbiji, prepoznaje potrebe klijenata iz najrazličitijih industrija i pruža pouzdanu, prilagođenu i sveobuhvatnu podršku. Bilo da ste tek osnovano preduzeće, multinacionalna korporacija ili javni sektor - mi smo vaš partner za razvoj!

Kao kompanija koja je strateški partner najvećih svetskih IT vendora, AIGO nudi multivendorska hardversko-softverska rešenja koja omogućavaju da se, bez obzira na složenost i obim posla, uspostavi efikasni i integrisani sistem operacija za uspešno poslovanje.

Pružamo usluge iz oblasti konsaltinga, dizajna različitih rešenja, implementaciju i redovnog servisa za mala, srednja i velika preduzeća.

Od 2007. godine, kada je osnovana, pa do danas, izgradili smo poziciju kredibilnog partnera kako sa našim klijentima tako i i sa mnogobrojnim vendorima. Već godinama uspešno sarađujemo sa renomiranim kompanijama je kao što su HP, Dell EMC, Oracle, Lexmark, Epson, Lenovo, Canon, Xerox i mnogi drugi.

AIGO čini profesionalan i vrhunski obučen kadar od preko 150 zaposlenih, koji doprinosi konstantnom rastu učešća kompanije na IT tržištu Srbije.