ITN Group doo Beograd


Medium company
Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
Activity description
ITN GROUP je porodična kompanija osnovana 1992. godine u cilju implementacije novih tehnologija i tehnika u proizvodnju i preradu hrane. Kompaniju čine: ITN FoodTech (inženjering u industriji hrane), ITN AgroTech (inženjering u poljoprivredi), ITN Eko Povlen Kosjerić (fabrika voća, povrća i lekovitog bilja u Kosjeriću).

Sa svojim referencama ITN GROUP je regionalni lider u implementaciji novih tehnologija.

ITN FoodTech je specijalizovan za razvoj i realizaciju projekata fabrika, skladišta, hladnjača i postrojenja u industriji proizvodnje i prerade hrane, po sistemu „PROIZVOD U RUKE“. Naši inženjeri su osposobljeni znanjima, veštinama, softverom i opremom, da svaku Vašu ideju razviju i pretvore u kvalitetan industrijski proizvod namenjen svetskom tržištu.

Razvijenu i primenjenu tehnologiju i “know how“ u poljoprivredi i prehrambenoj industriji ITN GROUP danas uspešno transveriše na tržišta zemalja u razvoju.

ITN AgroTech vam nudi kompletan inženjering u poljoprivredi, planiranje, dizajn i implementaciju novih tehnologija i tehnika u poljoprivrednoj proizvodnji. Specijalizovani smo za transfer novih tehnologija, poljoprivrednih mašina, opreme i uređaja, od obrade i pripreme zemljišta i setve, zaštite bilja, proizvodnje žitarica, povrća i voća, pripreme sena i silaže, ubiranja šećerne repe i krompira, do sistema za navodnjavanje. Osim toga u našoj ponudi su i mašine i uređaji za manipulaciju i transport, oprema za pakovanje i skladištenje, silosi, sušare i podna skladišta, mehanizacija za vinograde i voćnjake, šumska i komunalna mehanizacija, oprema za farme i bio-gas postrojenja i GPS sistemi za primenu u poljoprivredi.
ITN Eko Povlen Kosjerić, fabrika voća, povrća i lekovitog bilja, sa 50 godina tradicije u preradi i trgovini. U fabrici su primenjene sve najnovije tehnologije za koje se ITN GROUP specijalizovao tokom svog postojanja od kolor sortiranja do najnovije generacije finalnog pakovanja proizvoda. Ovo je omogućilo da za vrlo kratko vreme postanemo jedan od vodećih izvoznika i proizvođača smrznutog voća.

Brend ITN GROUP-a ALL FRESCO je prisutan u svim vodećim prodajnim lancima.