Slavija Hoteli d.o.o. Beograd


Medium company
Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
Activity description
SLAVIJA HOTELI smešteni su u samom centru poslovnog i trgovačkog dela grada, u neposrednoj blizini hrama Sveti Sava.
Od aerodroma je udaljen 16 km, a za prevoz od aerodroma do hotela i nazad gosti mogu koristiti linijski autobus, čija je dolazna i odlazna stanica u neposrednoj blizini hotela.

Hotel Slavija Garni 3 prilagođen je potrebama poslovnih ljudi. Raspolaže sa 80 soba i 11 apartmana. Gostima je na raspolaganju u svim tipovima soba:besplatan Wi-Fi internet, kablovska televizija, mini bar, direktna telefonska linija i centralna klimatizacija. Hotelska garaža ima kapacitet 70 mesta i posebno se naplaćuje.

Hotel Slavija se sastoji iz dva dela sa ukupnim kapacitetom 463 sobe.
- Zgrada sa 7 spratova kompletno je renovirana 2019/2020. Na raspolaganju je 184 sobe tipa STANDARD PLUS, KOMFORT, i PORODIČNE SOBE. Sve smeštajne jedinice u ovom delu hotela imaju kablovsku televiziju, direktnu telefonsku liniju, besplatan Wi-Fi internet u sobama i lobiju hotela.
- Druga zgrada od 16 spratova u svom sastavu ima sobe tipa EKONOMIK i EKONOMIK PLUS u kojima se pruža usluga najma na mesečnom nivou.

U okviru svojih restorana i sala Slavija hoteli nude raznovrsne ugostiteljske usluge i mogućnost organizovanja raznih svečanosti.

Dodatni sadržaji

Podzemna garaža i pranje automobila
Wellness centar - teretana, masaža, sauna, kozmetički salon
Pranje, peglanje i hemijsko čišćenje
Menjačnica
Stomatolog
Sefovi za čuvanje dragocenosti
Rent-a-car