Studio Present d.o.o. Subotica


Small company
Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
Activity description
Studio Present je IT kompanija koja punih 10 godina uspešno posluje kako na domaćem tako i na inostranom tržištu.

Development tim Drupal association org member

Development tim čine programeri – vrhunski profesionalci u svom poslu a to je razvoj sajta na Drupal platformi.

Ovi momci učiniće da sajt funkcioniše baš onako kako ste zamislili. Složene aplikacije, napredne funkcije i integracija sa eksternim sistemima za njih nisu nikakav problem.

Kao dugogodišnji član Drupal zajednice koji je dao značajan doprinos u razvoju brojnih modula, Studio Present je dobio i zvanično priznanje.

Da bi sve to i izgledalo savršeno kao što funkcioniše, tu su frontend developeri sposobni da implementiraju apsolutno sve što zamisle naši dizajneri u skladu sa Vašom željom.


Dizajnerski tim

Tim dizajnera čine izuzetno talentovani momci, sposobni da želje klijenta čitaju i „između redova” i Vašu zamisao dovedu do perfekcije. Njihov dizajn Vas neće zadovoljiti – oduševiće Vas.

Marketing timGoogle AdWords partner

Web sajt je možda završen, ali naš posao nije. Naš tim je uvek tu da pruži kompletnu korisničku podršku bilo da je u pitanju funkcionisanje sajta ili kreiranje strategije za uspešno online poslovanje. Marketing tim Vam pomaže da online nastup bude kompletan.

U dogovoru sa Vama pronaćićemo najbolje načine za promociju Vašeg biznisa. Naš marketing tim čine profesionalci za vođenje naloga i oglašavanje na društvenim mrežama, PR specijalisti, a Studio Present je i zvaničan Google Adwords partner.

Prodajni tim

Sales tim (zadužen za naše brendove) je živi dokaz da do kraja razumemo Vaše potrebe. Posedujemo sopstvene brendove – web shopove koji su vodeći u svojoj branši na srpskom tržištu. Naši web shopovi su najbolji pokazatelji da umemo da kreiramo sajtove i marketing strategije koji zaista prodaju i donose profit.

Većina proizvoda i usluga koje nudimo klijentu razvijeni su i isprobani u našem poslovanju.