Srpska naučna televizija


Micro company
Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
Activity description
Kulturno-orbrazovni TV kanal Srpska naučna televizija (SNTV) je prva i jedinstvena u Srbiji neprofitna televizijska stanica civilnog društva. Osnovana je 2012. godine kao projekat udruženja ”Komitet znanja Srbije” (osnovan 2010.) koje okuplja mlade akademce, istaknute srpske stručnjake, entuzijaste, naučnike i umetnike, vođene istim ciljem i idejom o kreiranju modernog, inovativnog i na promene spremnog društva u Srbiji – društva znanja.

Misija Srpske naučne televizije (SNTV) je da kvalitetnim, zanimljivim i jedinstvenim programskim sadržajima radi na popularizaciji obrazovanja, nauke, kulture i umetnosti i informisanju sa akcentom na srpske naučne institucije i ustanove kulture, kao i na dostignuća domaćih naučnika i umetnika.

Vizija Srpske naučne televizije (SNTV) je da postane vodeća televizijska stanica na ovim prostorima u promovisanju nauke, znanja i umetnosti svih pravih vrednosti svakog društva.

Tim Srpske naučne televizije (SNTV) čine mladi akademci, ambiciozni i kreativni aktivisti, entuzijasti, volonteri i profesionalci, školovani za rad u elektronskim medijima.

Kulturno-obrazovni TV kanal Srpska naučna televizija (SNTV) je osnovana sa ciljem da znanje, nauka i kultura dobiju svoje zasluženo mesto u medijskom prostoru Srbije.

Program Srpske naučne televizije (SNTV) se emituje 24 sata, danju i noću kroz mnoštvo kablovskih TV operatera kao što su SBB, IPTV ”Telekom Srbija”, Pošta NET, Radijus Vektor, Orion Telekom, mTel, EkseNet, AvKom, NET TV, BalkaniJUm, Oskar, Imel, MadNet, Telemark, Čarli, MaksTV, KladovoNet, RKDS Impuls, RTV Caričin grad i mnogih drugih i to širom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Republike Srpske, Makedonije, Kao i putem interneta i društvenih mreža, a uskoro očekujemo da naš signal bude vidljiv i u ostalim TV kablovskim sistemima širom regiona