Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora d.o.o. Beograd - privredno društvo obrisano iz registra


Micro company
Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
Activity description
Mercedes-Benz Srbija i Crna Gora predstavlja jednu od vodećih kompanija u automobilskoj industriji u Srbiji i Crnoj Gori.

Osnovana je 3. decembra 1996. godine i u većinskom je vlasništvu kompanije Daimler AG, sa sedištem u Štutgartu, jedne od najuspešnijih kompanija na svetu koja predstavlja poznate marke putničkog programa Mercedes-Benz, smart i Maybach, kao i brendove iz programa komercijalnih vozila Mercedes-Benz, Freightliner, Sterling, Western Star i Setra.

Kompanija zapošljava 237 ljudi, uz neprekidnu tendenciju ka proširenju broja i obima aktivnosti, a time i otvaranja novih radnih mesta. Posebna pažnja se poklanja obuci i usavršavanju svih zaposlenih po visokim Daimler standardima.

Na teritoriji Srbije i teritoriji Crne Gore ovlaščeni partneri sa svojim prodajnim salonima i servisima posluju u: Subotici (ASC Subotica), Novom Sadu (Auto Kuca Mikom), Šapcu (ISN Automotive), Nišu (BPT Eurostar), Podgorici (Ljetopis Automotive), Čačaku, Ivanjici (Ristic d.o.o), Novom Pazaru (Biševac) i Podgorici (Ljetopis Automotive).