NATURA-VITA d.o.o. Teslić


Main info
FULL NAME
NATURA-VITA d.o.o. za proizvodnju i usluge Teslić
ADDRESS
Blatnica bb, 74275 Teslić
Responsible person
Vlado Đurić, direktor i vlasnik

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Tenders
Tender wins
Persons
Activity description
Mljekara "NATURA VITA" sa radom je počela 2002.godine u Blatnici, a od 2006. godine sjedište preduzeća i mljakara se nalazi u Slatini kod Teslića.

Nakon sedam godine rada danas dnevna prerada mlijeka iznosi 80.000 litara. Kapacitet mljekare je 240.000 litara. Formirana je mreža od 4.000 kooperanata i obezbjeđena stručna saradnja i veterinarska zaštita životinja.

Formirano je 285 otkupnih stanica u Bosni i Hercegovini. Za otkup i dovoz sirovog mlijeka i dostavu proizvoda kupcima, reduzeće raspolaže sa vlastitim, kvalitetnim, namjenskim dostavnim vozilima.

Kvalitetni objekti, aktivna saradnja sa kooperantima i stalna stručna pomoć obezbjeđuju dovoljne količine osnovne sirovine - sirovog mlijeka. Zdravlje životinja, čistoća objekata, pravilna struktura objekata i ostali potrebni uslovi omogućavaju iskorištenje bogatih pašnjaka ovog područja i proizvodnju mliječnih prerađevina vrhunskog kvaliteta.

Osnovne prednosti na koje se preduzeće "NATURA VITA" oslanja u svom poslovanju su:

- Prirodni resursi.
- Iskustvo zaposlenih.
- Kvalitet proizvoda.
- Ekološki aspekt - "program zdrave hrane" i druge prednosti.

Kvalitet naših proizvoda je zasnovan na nepreglednim pašnjacima u nedirnutoj prirodi. Savremena proizvodnja i kvalitetno sirovo mlijeko stvaraju vrhunske proizvode.