Wiener Städtische osiguranje a.d.o. Beograd


Large company
Main info
FULL NAME
WIENER STÄDTISCHE OSIGURANJE AKCIONARSKO DRUŠTVO ZA OSIGURANJE BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
ADDRESS
Trešnjinog cveta 1, 11070 Novi Beograd
Responsible person
Zoran Blagojević od decembra 2015.
predecessors +

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Tenders
Tender wins
Events
Finance
Persons
Philanthropy
Activity description
Wiener Städtische osiguranje deo je vodeće austrijske osiguravajuće kompanije Vienna Insurance Group (VIG), lidera u centralnoj i istočnoj Evropi, sa tradicijom dugom skoro dva veka. U Srbiji uspešno poslujemo od 2003. godine i danas imamo poslovnu mrežu u skoro 40 gradova sa preko 1.200 zaposlenih. Misija Wiener Städtische osiguranja je da obezbedi finansijsku sigurnost kroz proizvode i usluge koji zadovoljavaju najviše standarde i odgovaraju potrebama osiguranika. Zalažemo se za stabilnu i stručnu zaštitu od rizika. Koristimo svoje iskustvo, znanje i veštine da se približimo klijentima. Smatramo da je naša dužnost da štitimo ono što im je važno. Vienna Insurance Group AG (VIG) je vodeća osiguravajuća grupa kako u Austriji tako i u celom regionu Centralne i Istočne Evrope (CEE). Oko 50 osiguravajućih kompanija u 30 zemalja čine Grupu sa dugogodišnjom tradicijom, jakim brendovima i bliskim odnosima sa klijentima. Oko 29.000 zaposlenih u VIG-u brine o svakodnevnim potrebama oko 28 miliona kupaca. Kombinacija ekonomske snage, stručnosti i znanja uz snažnu podršku matične kompanije, obezbeđuje nam jednu od liderskih pozicija na tržištu u životnom osiguranju. Po ukupnom portfelju i visini premije nalazimo se među vodećim kompanijama na srpskom tržištu. U skladu sa visokim standardima zaštite klijenata, Wiener Städtische osiguranje sprovodi stabilnu politiku reosiguranja i posvećuje veliku pažnju zaštiti rizika u portfelju i preuzetih obaveza prema klijentima.

Vođeno ciljem da zadovolji jednu od osnovnih ljudskih potreba – potrebu za sigurnošću, Wiener Städtische osiguranje a.d.o. Beograd nudi čitavu paletu proizvoda po meri klijenata.
Detaljno o produktima koji su namenjeni stanovništvu, možete pročitati sajtu: https://wiener.co.rs/za-stanovnistvo/, a za produkte kreirane za privredu putem linka: https://wiener.co.rs/za-privredu/

News