Grading doo Beograd


Small company
Main info
FULL NAME
GRAĐEVINSKO PREDUZEĆE GRADING DOO BEOGRAD
ADDRESS
Kronštatska 5, 11000 Beograd
Responsible person / Owner
Miroslav Mihajlović

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Tender wins
Finance
Activity description
Grading d.o.o. Paraćin osnovan je 1992. godine kao građevinsko preduzeće, koje se bavilo izgradnjom i adaptacijom porodičnih kuća i hala.
Tokom skoro tri decenije rada, naše preduzeće je preraslo u korporaciju koja bogatom istorijom referenci, stručnošću kadra i kvalitetom gradnje zauzima lidersku poziciju.
Danas Grading pruža sveobuhvatnu uslugu izgradnje i adaptacije poslovnih, stambenih i industrijskih objekata. Na sopstvenim lokacijama u Kragujevcu, razvijamo ponudu stanova modernog dizajna i optimalnog balansa cena i funkcionalnosti. Primenom najsavremenijih tehnologija gradnje realizujemo referentne projekate, ostvarujući vrhunske poslovne rezultate i kontinuirani napredak.
Preduzeće je stabilno, sigurno i uređeno, sa jasno definisanom strategijom. Rast organizacije odvija se paralelno sa usavršavanjem naših stručnih kadrova. Posebno nam je važna motivisanost i negovanje pozitivne klime. Zato je Grading prepoznatljiv kao jedan dobro povezan tim, u kojem se vodi briga o svakom zaposlenom.
Naše visoke kompetencije i dokazana poslovna pouzdanost obezbeđuju sigurnost klijentima i saradnicima.News