DE HEUS DOO Šabac


Small company
Main info
FULL NAME
FABRIKA STOČNE HRANE DE HEUS DOO ŠABAC
ADDRESS
Agroindustrijska zona b.b., 15000 Šabac
Responsible person
Gerrit Theodoor Bargeman

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Tenders
Events
Finance
Galleries
Activity description
Proizvodnja gotove hrane za domaće životinje

Od svog osnivanja 1911. godine do sada, Royal De Heus je izrastao u vodećeg međunarodnog proizvođača i izvoznika kompletnog asortimana hrane za životinje, potpunih smeša, koncentrata i premiksa. Zbog brzog rasta izvan Holandije, De Heus Grupa je sada jedan od 15 najvećih globalnih dobavljača hrane za životinje koji je zastupljen u 60 zemalja.
De Heus je prisutan u Srbiji od jula 2015. godine. Kupovinom Fabrike stočne hrane Proteinka Šabac, kompanija je otvorila vrata za tržište Balkana. Kao odgovor na pojačanu tražnju, ukupan proizvodni kapacitet je povećan 2018. godine kupovinom Fabrike Komponenta u Ćupriji.
Danas De Heus, postaje prepoznatljiv na tržištu ne samo po visokokvalitetnoj hrani za životinje, već i po svojim uslugama. U okviru svog specifičnog “na-farmi” pristupa, bliskom saradnjom sa svojim klijentima, zaposleni De Heus-a su u poziciji da diskutuju o idejama, istražuju mogućnosti i pružaju najbolje savete i preporuke farmerima. U obzir se uzimaju svi aspekti Vaše specifične situacije, optimalno se koriste sirovine dostupne na Vašoj farmi. To nam omogućava da Vam pružimo stočnu hranu specijalno formulisanu prema Vašim potrebama radi postizanja optimalnih rezultata. Zahvaljujući tome, naši klijenti unapređuju i uvećavaju svoje poslovanje, a u De Heus-u vide svoj partnera. Partnera za napredak!
To je ono što jesmo i želimo da budemo: Pokretačka snaga napretka!

News