Hidraulik pro Beograd


Small company
Main info
FULL NAME
HIDRAULIK PRO DOO PRIVREDNO DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU PROMET I USLUGE BEOGRAD-ZVEZDARA
ADDRESS
Svetozara Radojčića 80g, 11050 Beograd
Responsible person
Danica Veselinović
predecessors +

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
Tender wins
Finance
Activity description
Socage je poznat svetski brend u oblasti zglobno-teleskopirajućih i teleskopirajućih platformi. Radna visina ovih platform je od 10m do 75m. Ove radne platfrome odlikuje preciznost , brzina i mogućnost obavljanja više operacija u isto vreme. Lakoća i jednostavnost rukovanja plaftormom, daljinske komande, mogućnost postavljanja električnog motora, kao i stabilizatori koji joj omogućavaju da radi i na neravnim površinama su samo neke od karakteristika koje odlikuju Socage platforme. Ove platfrome su izuzetno lagane i kompaktne što ih čini pogodnim za brzu ugradnju na 3,5 t vozilo ili na pik-up vozila.

Hidraulik pro svojim klijentima nudi kompletnu uslugu :

- Razgovor sa klijentom o nameni platforme kao i upoznavanje klijenata o vrstama platfromi, njenim funkicijama uz uvažavanje želja i zahteva klijenata.
- Selekcija ponuda i izbor najbolje ponude koja može da doprinese daljem unapređenju poslovanja klijenata.
- Dokumentaciju neophodnu za ugradnju platforme, puštanje u rad, preventivno održavanje i servisiranje u toku ekspolatacije, čine tehnička i servisna uputstva, hidraulične i elektrošeme, katalozi rezervnih delova i posebne instrukcije proizvođača. Navedena dokumentacija zajedno sa on-line pristupom portalu proizvođača, rezervisanom samo za ovlašćene partnere predstvaljaju odličnu i preko potrebnu podlogu.
- Ugradnja hidraulične platforme na specijalna vozila na tehnološki savremen način uz poštovanje principa održivog razvoja

Hidrulik pro u saradnji sa Mašinskim fakultetom u Beogradu vrši obuku za rukovanje platformom koja se sastoji od kombinacije teorijske i praktične nastave. Nastavni tim je iskusan i kvalitetan dok se praksa stiče radom u relanom okruženju. Nakon izvršene obuke izdaje se uverenje o osposobljenosti za rukovanje hidrauličnom platformom.
Za popravku sredstava nudimo Vam veliki asortiman isključivo originalnih rezervnih delova, čijom upotrebom se obezbeđuje visok kvalitet i dugotrajnost.