MEI TA Europe Obrenovac


Large company
Main info
FULL NAME
DRUŠTVO S OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU MEI TA EUROPE OBRENOVAC
ADDRESS
VUKA KARADŽIĆA 74, 11500 Obrenovac
Responsible person
Zhu Jinyu
predecessors +

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Tenders
Finance
Galleries
Activity description
MEI TA Industrial Co. Ltd. je privatna industrijska kompanija osnovana 1977. godine. Kompanija se bavi proizvodnjom automobilskih delova, delova motora i opštim industrijskim delovima.

Kompanija je svetski lider na tržištu turbo punjača obezbeđujući komponente visokokvalitetnih vrednosti kao što su komponente kućišta turbine i centralnih kućišta u potpunosti livene i mašinski obrađene.

MEI TA Industrial Co., Ltd. je globalno i održivo osnovana, imajući nekoliko postrojenja u Francuskoj, Slovačkoj, Srbiji, zajedničko preduzeće u Nemačkoj i takođe proizvodni pogon u Kini i Indiji.

Grupa je priznata po svojoj tehničkoj ekspertizi u proizvodnji centralnih kućišta i kućišta turbina. Grupa ima snažan i održiv odnos sa ključnim kupcima kao što su Honeywell / BorgWarner / MHI / Bosche-Malhe / Continental, podržan od strane globalnog stručnog tima.

Danas, MEI TA Industrial Co. Ltd. otvara fabriku livenja u Srbiji, Mei Ta Europe d.o.o. orijentisanu na komponente od nerđajućeg čelika u cilju podrške razvoja biznisa sa turbo punjačima.

News