RC EUROPE RSB d.o.o. Beograd-Novi Beograd


Micro company
Main info
FULL NAME
RC EUROPE RSB d.o.o. Beograd-Novi Beograd
ADDRESS
Vladimira Popovića 6
Br. A206-1, 11070 Novi Beograd
Responsible person
Michal Augustyn

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Finance
Activity description
Naša istorija počinje 2005. godine u Republici Češkoj, kada je kompanija Reinvest Corporation osnovana u Brnu. Od samog početka naš glavni cilj bio je formiranje značajnih projekata iz oblasti nekretnina koji će zadovoljiti potrebe naših klijenata ali i zajednice takođe. Od tada smo rasli i razvijali se kako bi mogli da ponudimo najbolja rešenja za realizaciju uspešnih projekata.

Specijalizovani smo u oblasti razvoja i revizije nekretnina, kao i konsaltinga, ali smo u naš portfolio dodali i projekte solarne energije koji su veoma dobro prihvaćeni od strane tržišta.

Iskustvo, uspešnost projekata kao i stečeno znanje o potrebama naših klijenata su suština našeg poslovanja u svim državama u kojima poslujemo, a to su Rumunija, Bugarska i Srbija, gde smo poznati po našim dostignućima kao i profesionalizmu našeg tima.

Kompanija Reinvest Corporation je realizovala mnoge komercijalne projekte za dobro poznate kompanije kao što su Tesco, Penny Market, Billa, Lidl, Kaufland, Profi, OBI i OKAY, i to kroz saradnju koja podrazumeva stvaranje više projekata istovremeno.

News