Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije Beograd


Main info
FULL NAME
Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije Beograd
ADDRESS
Kneza Višeslava 72, 11030 Beograd
Responsible person
Goran Bojović
predecessors +

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Tenders
Procurement plan
Tender wins
Suppliers
Events
Persons
Philanthropy
Activity description
Jedinstveni centar u regionu koji integriše sport i medicinu sporta u jednoj instituciji jeste Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije. Kao jedina specijalizovana ustanova čije su dve primarne oblasti sport i medicina sporta, godinama smo razvijali multidisciplinarni sistem koji danas funkcioniše po najvišim standardima.

Godinama unazad unapređivali smo ne samo infrastrukturu koja uključuje otvorena i zatvorena kupališta, Dom sportova, teniske, Fudbalske i druge terene, trim stazu i hotel Trim za smeštaj sportista, već smo uporedo radili i na modernizaciji Zavoda i usavršavanju kadrova.

Danas, usluge sportistima, rekreativcima i građanstvu pružaju specijalisti iz oblasti sporta i medicine sporta, i to u raznim naučnim disciplinama. Zavod je oformio timove koji se bave testiranjima, analitikom kao i naučnim i drugim istraživanjima u cilju unapređenja vrhunskog sporta i opšteg zdravlja stanovništva.

Od svog nastanka, Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije je svoja istraživanja i rad fokusirao na vrhunske sportiste. Naša kontinuirana istraživanja su riznica dragocenih podataka za kreiranje politika koje se bave najvišim dostignućima u vrhunskom
sportu, ali pravilnim razvojem dece. U tome aktivno učestvujemo uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije. Smatramo da su sportisti najvažniji resurs naše zemlje, uz mlade koji su deo naše kuće.

News