GMT Company Palilula


Small company
Main info
FULL NAME
PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU I USLUGE GMT COMPANY DOO, BEOGRAD (PALILULA)
ADDRESS
Doris Lesing 5, 11210 Beograd
Responsible person / Owner
Zoran Rikić

Full information is available to commercial users-subscribers only.
Log in to view complete information:
Forgot your password? Click here HERE
For free test use, click HERE
News
Tenders
Tender wins
Finance
Persons
Reference list
Activity description
GMT Company je osnovana 1993. godine kao kompanija za proizvodnju i usluge u oblasti grafike, marketing i trgovinu.
Specijalizovani smo za štampu tekstila i u tom segmentu smo lideri na tržištu.

Posedujemo najmoderniju tehnologiju u oblasti digitalne štampe na tekstilu -sublimatik .Imamo širok asortiman proizvoda ,a spremni smo da odgovorimo i štampom i izradom proizvoda po željenom uzorku.

Izradjujemo zastave svih vrsta i veličina ,kako za spoljašnju tako i za unutrašnju upotrebu (zastave Srbije,Stranih zemalja,zastave organizacija,navijačke zastave,stranačke,stone zastave,Unutrašnje kancelarijske,svečane zastave,pukovske zastave,auto zastave,beach flag,zastave visilice...itd). Radimo digitalnu štampu i šivenje suncobrana i šatora. Kod nas možete poručiti brendirane suncobrane i šatore ,a možete raditi i rebrending postojećih (skidanje starog platna i štampa novog printa). Uz šatore naravno možete uraditi i brendirane rediteljske stolice i ležaljke ,brendirane stoljnjake ,brendirane podmetače za stolice ili klupe ,brendirane tende za bašte i terase..idr

Posedujemo sve proizvode za opremanje sajmova,butika i drugih promotivnih štandova. Bavimo se i izradom reklamnog –promotivnog tekstilnog materijala u šta ubrajamo: promotivne tekstilne torbe,promotivne kecelje,reklamne ešarpe,šalove,reklamne majice,krpice za naočare ,reklamne jastučiće,reklamne marame,promotivne rančeve..idr.



News

Ponude