Predsedništvo Republike Srbije

Potpuni naziv:

PREDSEDNIŠTVO REPUBLIKE SRBIJE

Odgovorno lice:

Aleksandar Vučić, Predsednik Republike Srbije ( od 31.05.2017.)

Contact

Sedište firme
Adresa:Andrićev venac 1, 11000 Beograd
Telefon: ??? (?)?? ???? ???
??? (?)?? ???? ???
Fax:
Email:no-reply@example.com

Status, income, ownership

Oblik svojine:

state property

Activity description

KABINET

Kabinetom predsednika Republike Srbije rukovodi šef Kabineta, a u okviru Kabineta rade savetnici predsednika, kao i Protokol predsednika Republike i Pres služba predsednika Republike.

ŠEF KABINETA

Šef Kabineta predsednika Republike rukovodi Kabinetom predsednika Republike, stara se o blagovremenom izvršavanju obaveza i aktivnosti predsednika Republike i ostvarivanju saradnje sa odgovarajućim državnim i drugim organizacijama i institucijama radi utvrđivanja stavova i kreiranja, odnosno sprovođenja politike.

GENERALNI SEKRETARIJAT

Predsednik Republike Srbije je na osnovu člana 83. stav 1. tačka 11. Ustava Republike Srbije ("Službeni glasnik RS", br. 1/90) doneo Odluku o uspostavljanju Generalnog sekretarijata predsednika Republike Srbije ("Službeni glasnik RS", br. 2/98), za obavljanje analitičkih, savetodavnih, stručnih i drugih poslova koji se odnose na pitanja iz ustavne nadležnosti predsednika Republike Srbije.

Generalni sekretarijat predsednika Republike Srbije je jedinstvena i samostalna služba i njenim radom rukovodi generalni sekretar predsednika Republike Srbije.
Prikaži pun opis

Objekti i toponimi

view all
Andrićev venac Pionirski park, Beograd, Srbija
STARI GRAD (BEOGRAD)

News

view all

18.07.2024.  |  Industry

Vučić najavio potpisivanje sporazuma o mineralnim sirovinama sa EU - "Još četiri godine do početka eksploatacije litijuma"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će u petak, 19. jula prilikom posete nemačkog kancelara Olafa Šolca Beogradu, biti potpisan sporazum o razumevanju o mineralnim sirovinama između Srbije i EU, koji se između ostalog odnosi i na litijum. Vučić je u izjavi za televiziju Pink iz Londona, gde treba da učestvuje na Samitu Evropske političke zajednice, rekao da nakon

Iz kataloga roba i usluga

Executive services

Government services

Foreign-affairs services

Other contacts

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit Sed eget rutrum mauris In eu congue sapien Integer a leo sed orci semper auctor Etiam a nisl euismod elementum orci vel condimentum enim

Isporučioci