Quelle: eKapija | Montag, 10.06.2019.| 01:27
Lesen Sie einen Artikel aus Drucken Sie die Nachricht

Cyber Security meetup im Startit-Zentrum in Belgrad

Veranstalter: Startit centar Beograd

18.06.2019 , Beograd

(FotoPanchenko Vladimir/shutterstock.com)

Događaj će biti održan u utorak, 18. juna, sa početkom u 18 časova.

U toku jednog sata prisutni će steći šansu da se iz prve ruke informišu o osnovnim pojmovima informacione bezbednosti, ali i da se bilže upoznaju sa ranjivostima, pretnjama, rizicima i vrstama napada na ljude i kompanije.

Najopasnije stvari poput malware-a, ransomware-a, prikupljanja podataka i bruteforce hakerskih napada pratiće demonstracije u live sesijama. I na kraju, nakon ovog cybersecurity meetupa učesnici će otići kući sa praktičnim savetima kako da ostanu bezbedni na internetu i u darknet okruženju.

Kome je namenjeno predavanje?

Uprkos nazivu skupa, ovo predavanje nije namenjeno isključivo cyber-security profesionalcima, dobrodošli su svi zainteresovani, od studenata i hobista, do zaposlenih u upravi, školama, bankama i kompanijama u IT sektoru, kao i svima kojima je neophodno bolje razumevanje sigurnosti informacija.

Predavač

Miloš Radić,ekspert iz oblasti bezbednosti informacionih sistema. Pronašao i prijavio više od 100 sigurnosnih propusta na aplikacijama, serverima i informacionim sistemima IKT kompanija, banaka, organizacija uprave, blockchaina i na darknetu.Od 2012. godine do danas bio zaposlen kao programer, napadač (redteam), i kao igrač u odbrani (blue team). Član jeudruženja eSigurnost.

Prijava

Događaj će biti održan uutorak, 18. juna, od 18 časovau beogradskom Startit Centru (Savska 5).Prisustvo je besplatno, ali je prijava putem forme obavezna.