Quelle: eKapija | Montag, 22.04.2019.| 13:40
Lesen Sie einen Artikel aus Drucken Sie die Nachricht

50. Internationaler Kongress und Ausstellung für Heizung, Kühlung und Klimatisierung

Veranstalter: Društvo KGH Srbije

04.12-06.12.2019 , Beograd

(FotoAleksandar Tasevski/shutterstock.com)

Pedeseti međunarodni kongres i izložba o klimatizaciji, grejanju i hlađenju (KGH), u organizaciji Društva KGH pri SMEITS, održavaju se od 4. do 6. decembra 2019. godine u Sava centru u Beogradu.

Teme Kongresa su nova rešenja na bazi obnovljivih izvora energije, pre svega energije Sunca i geotermalne energije; moderni sistemi gradskih sistemi grejanja i hlađenja; preporuke za predviđanje potreba i potrošnje energije u stambenim, poslovnim i javnim objektima; zgrade budućnosti, pametne zgrade i gradovi; rashladni sistemi danas i sutra, novi pametni sistemi KGH u zgradama, zgrade koje oponašaju ljudski organizam.

Predviđena je sesija sa izlaganjem najboljih radova objavljenih u prvim brojevima časopisa KGH, kao i pregled najznačajnijih radova domaćih naučnika i stručnjaka koji rade i širom sveta. Posebna sesija biće posvećena nastavnim programima potrebnim za obrazovanje stručnjaka o realizaciji, radu i održavanju najnovijih sistema za KGH i ostalih energetskih sistema zgrada i gradova.

Organizator će objaviti monografiju posvećenu 50. godišnjici Kongresa u kojoj će, između ostalog, biti navedeni svi radovi prihvaćeni za izlaganje tokom pola veka tog skupa. Zato molimo autore da poštuju predviđene rokove ukoliko žele njihov rad bude naveden u programu 50. Kongresa.

Slanje apstrakta rada na elektronsku adresu organizatora 10. april 2019.

Obaveštenje o prihvatanju apstrakta 1. maj 2019.

Rok za dostavu radova 1. jul 2019.

Potvrda o prihvatanju rada ili potrebi za ispravkama 15. jul 2019.

Rok za dostavu konačne verzije rada 15. avgust 2019.

Potvrda da je rad uvršten u program 1. septembar 2019.

Rok za dostavljanje PP prezentacije 15. novembar 2019.

Opširnije

Unternehmen
Društvo KGH Srbije