Quelle: eKapija | Montag, 06.07.2015.| 04:08
Lesen Sie einen Artikel aus Drucken Sie die Nachricht

Training: elektronisches Unternehmensmanagement für Klein- und Mittelstandsunternehmen in der Vojvodina, Novi Sad, 6. Juli 2015 - Projekt Entwicklung des elektronischen Managements - Ministerium für Handel, Tourismus und Telekommunikation

Veranstalter: Ministarstvo turizma i omladine Republike Srbije

06.07.2015 , Novi Sad



OBUKA O ELEKTRONSKOM POSLOVANjU U NOVOM SADU


Obuka o elektronskom poslovanju za mala i srednja preduzeća iz Vojvodine održaće se u ponedeljak, 6. jula 2015. godine u Edukativnom centru (Industrijska 3) u Novom Sadu sa početkom u 10.00 časova.


Obuka se organizuje u okviru aktivnosti projekta Razvoj elektronskog poslovanja, a realizuje se u saradnji sa Regionalnom razvojnom agencijom Bačka iz Novog Sada.


Učesnicima će se obratiti Srđan Vezmar, direktor Regionalne razvojne agencije Bačka i Lešek Jakubovski, vođa projekta Razvoj elektronskog poslovanja.


Cilj obuke je da se malim i srednjim preduzećima predstave osnove elektronskog poslovanja i približi koncept elektronske trgovine, elektronskog poslovanja i digitalnih aplikacija koje se mogu iskoristiti kao inovativno sredstvo za povećanje konkurentnosti i sniženje troškova poslovanja.


Molimo Vas da potvrdite učešće na e-mail: s.lekic@eposlovanje.biz i sanja.gavrilovic@rdabacka.rs
najkasnije do petka, 3. jula 2015.


Skup će biti medijski ispraćen.


Više infprmacija o projektu "Razvoj elektronskog poslovanja" možete da potražite ovde, a za sva dodatna pitanja u vezi sa obukom možete pozvati na 011 323 5915.