Sony Central and Southeast Europe Kft - Predstavništvo u BiH Sarajevo


Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
Sony Central and Southeast Europe Kft - Predstavništvo u Bosni i Hercegovini Sarajevo
ADRESSE
Fra Andjela Zvizdovića 1
, 71000 Sarajevo

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Beschreibung der Tätigkeit
Sony je postao jedna od najpoznatijih svjetskih marki. Da li u domu, u pokretu ili na poslu, Sony proizvodi su glasoviti po svojoj kvaliteti i dizajnu. Od izuma Walkman Personal Stereo do trenutačnog razvoja nove generacije digitalnih tehnologija, Sony ime je sinonim za inovaciju u audio-vizualnoj komunikaciji.

Od kada smo ušli u novi milenij, Sony strategija je postati vodeća širokopojasna tvrtka u 21. stoljeću kroz proširenu djelatnost u glazbi, filmu, igrama i online djelatnosti. Većina istraživanja i razvoja vezanog uz ovaj proces se odvija u Europi.

Sony veze s Europom su čvrste i bliske. U lipnju 2000. tvrtka je otvorila Sony Center am Potsdamer Platz, dom za elektronsku djelatnost europskih sjedišta i značajni arhitekturski i kulturni dodatak novom glavnom gradu Njemačke. Sve od početka 1991, njemačko-američki arhitekta, Helmut Jahn je stvorio novu novatorsku koncepciju zgrada i potvrdio Sony viziju i obavezu prema novoj ujedinjenoj Europi s pomlađenim Berlinom kao njenim srcem.

Izgrađen na Potsdamer Platz, Sony Center predstavlja jedan od najvećih gradskih urbanih projekta ponovnog razvoja od pada berlinskog zida i ujedinjenja grada.