N&N Commerce d.o.o. Beograd (WellnessCompany)


Klein Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
PREDUZEĆE ZA TRGOVINU I USLUGE N&N-COMMERCE DOO BEOGRAD
ADRESSE
Radoslava Grujića 25, 11000 Beograd
Verantwortliche Person
NINO GANČEV, predsednik upravnog odbora

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Finanzen
Beschreibung der Tätigkeit
The WellnessLand je ekskluzivni kompleks za rekreaciju, relaksaciju i sve-obuhvatnu revitalizaciju, prvi ove vrste u Beogradu.

Na površini od preko 1050 m2 predstavljeni su sadržaji koji na fascinantan način ujedinjuju filozofiju Istoka, mistiku Orijenta, tehniku i tehnologiju Zapada, stare i moderne tretmane, namenjene svima onima koji su se odlučili za postizanje harmonije Tela i Uma.

Lociran u samom srcu grada, TheWellnessLand ima fitness zonu bogato opremljenu Technogym opremom, prostranu aerobic salu sa opremom za spinning i pilates, idealno projektovane svlacionice sa suvim saunama, bazen i mnogobrojne spa sadržaje. Savremena oprema centra postavlja nove standarde u domenu rekreacije, a vešto uklopljeni raznoliki sadržaji daju mogućnosti za vrhunsko uživanje, opuštanje i odmor.

The WellnessLand nudi i usluge rehabilitacionih medicinskih procedura u okviru jedinstvenog Wellness Physio-Centra, program redukcije telesne mase, razne vidove alternativne medicine, Wellness-Playroom za decu i Wellness-Caffe.

Sve navedene usluge se sprovode od strane vrhunskih stručnjaka: (fitness trenera, aerobik-instruktora, fizioterapeuta, pedagoga, lekara i drugog visoko obučenog osoblja).

Korisnicima je na raspolaganju oko 10 parking mesta i Wellness-Shop u kome se može nabaviti sve ono što bavljenje sportom i fitness-om čini lepšim, a povezano je sa wellness idejom i načinom života.