Nova Sicilijana d.o.o. Kragujevac


Klein Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA UGOSTITELJSTVO I TRGOVINU NOVA SICILIJANA DOO KRAGUJEVAC
ADRESSE
Kralja Petra I 23, 34000 Kragujevac
Verantwortliche Person
Milorad Božović
Vorgänger +

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Ausschreibungsgewinner
Finanzen
Beschreibung der Tätigkeit
Hotel Kragujevac je hotel visoke turističke klase sa tri zvezdice. Nalazi se u strogom centru grada u ulici Kralja Petra I br. 21. Lokacija Vam omogućava brz i lagan prilaz najvažnijim institucijama. Na samo nekoliko minuta hoda nalaze se: Skupština grada Kragujevca, Opštinski SUD, Narodno pozorište, Glavna ulica, biblioteka, velike trgovine, autobuska i taksi stanica…

Raspolaže smeštajnim, ugostiteljskim i rekreacionim delom i ostalim pratećim sadržajima koji su potrebni za ugodan boravak, zabavu i odmor. Hotel ima mogućnosti održavanja seminara, proslava i poslovnih sastanaka.

Hotel se može pohvaliti velikim brojem zadovoljnih korisnika, održanih manifestacija, seminara, proslava, gostovanjem poznatih i uvaženih ličnosti, ekskurzija, kao i domaćih i ino grupa tokom održavanja lokalnih i regionalnih kulturnih događaja. Ovaj hotel u ekspanziji nudi komfor, prijatan odmor i mogućnost raznovrsnih zabava. Jedna od karakteristika, veoma cenjena od strane gostiju, jeste pristupačna cena uz kvalitetnu uslugu. Hotel kao institucija je uvaženi član mnogih svetskih udruženja, koji stranim i domaćim posetiocima olakšava korićšenje usluga kroz razne pogodnosti pri plaćanju. Jedno od takvih je i Layoness club.

Nachrichten