Delta Agrar d.o.o. Beograd


Groß Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
DELTA AGRAR DOO BEOGRAD
ADRESSE
Jurija Gagarina 12, Belville (Blok 67 - Univerzitetsko naselje), 11070 Novi Beograd
Verantwortliche Person
Dejan Jeremić
Vorgänger +

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Angebote
Ereignisse
Finanzen
Personen
Philanthropie
Bildstrecken
Freie Stellen
Beschreibung der Tätigkeit
Kompanija Delta Agrar sa sedištem u Novom Beogradu u Ulici Jurija Gagarina 12 posluje u okviru Delta M grupe i Delta Holdinga. Trenutno zapošljava oko 1.700 radnika. U okviru kompanije mnogobrojni i raznovrsni poslovi organizaciono su podeljeni na tri dela primarna poljoprivredna proizvodnja agrotrgovina i distribucija i proizvodnja hrane.

U delu primarne proizvodnje Delta Agrar bavi se ratarstvom stočarstvom ribarstvom i proizvodnjom voća i povrća.

U oblasti trgovine agroproizvodima kompanija se bavi prometom žitarica i uljarica mesa i stoke a organizuje i kooperaciju i otkupne centre.

Delta Agrar distribuira pesticide semena stočnu hranu agromehanizaciju i mineralna đubriva sve to u saradnji sa vodećim svetskim proizvođačima. Kompanija je organizovala i sopstvenu maloprodajnu mrežu poljoprivrednih apoteka a u planu je otvaranje agrocentara.

Proizvodnja hrane obuhvata proizvodnju mesa i mesnih prerađevina u fabrici Yuhor iz Jagodine punjenje vode Gala u fabrici Mioni proizvodnju testenina i brašna u fabrici Danubius Novi Sad paking centar Florida bel u Zemunu i proizvodnju kafe u fabrici Calido Cafe Sopotu.

Partneri Delta Agrara su vodeće svetske kompanije u svim oblastima agrobiznisa BASF Syngenta Bayer CropScience Pioneer Nufarm Summit Agro International DanBred Deutz-Fahr Amazone Kverneland i druge.

Nachrichten