Montenegro Stars Hotel Group Budva Montenegro


Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
Montenegro Stars Hotel Group Budva Montenegro
ADRESSE
Bečići bb, 85310 Budva, Montenegro
Verantwortliche Person
Žarko Radulović, direktor

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Angebote
Ausschreibungsgewinner
Ereignisse
Personen
Beschreibung der Tätigkeit
Kompanija Hotels Group Montenegro Stars, je vlasnik tri hotela i to:

• Hotel ,,Blue Star'' u Budvi;

• Hotel ,,Montenegro'' u Bečićima;

• Hotel ,,Splendid'' u Bečićima


HOTEL SPLENDID

Smješten na samoj obali prozirnog Jadranskog mora u Bečićima, hotel Splendid čini izuzetan spoj prirodnih ljepota sa prefinjenim komforom.

U nastojanju da stvorimo utočiste koje će odslikavati ljepotu Crne Gore nijedan detalj nijesmo prepustili slučaju. Od živopisnih vrtova i njegovanih travnjaka, do elegantnog ulaza i prijatnog prostora recepcije vaša čula će uživati dok se pred njim razotkriva sjaj velelepnog Splendida.


HOTEL MONTENEGRO

Lociran na pješčanoj plaži u Bečićima, hotel Montenegro nudi čitav spektar zabavnih aktivnosti. Poseduje 168 dvokrevetnih soba & 4 apartmana.

Sve sobe imaju balkon, kupatilo i kablovsku TV, direktnu telefonsku liniju, mini bar, fen za kosu i sef.

Kongresni centar nudi 3 prostorije za seminare i konferencije, do 150 ljudi, i opremljen je u potpunosti svom neophodnom opremom.

Hotel Montenegro je lociran u atraktivnom ambijentu u odmarališti Bečići, oko 2 km od centra Budve. Hotelski vrtovi se protežu do same pješčane plaže. Možete prošetati promenadom duž same morske obale, sve do Budve na jednoj strani, odnosno do starog ribarskog naselja Rafailovići na drugoj strani.


HOTEL BLUE STAR

Hotel se nalazi u administrativnom centru Budve i udoban je za poslovne posjete i odmor. Hotel “Blue star” raspolaže sa 20 ekskluzivnih dvokrevetnih soba, 2 galerije i 2 apartmana sa đakuzijem.

Sve sobe i apartmani su opremljeni sa stilizovanim Italijanskim namještajem, a takođe imaju direktnu telefonsku liniju i pristup Internetu, kablovsku TV, mini bar i sef. Hotel je u potpunosti klimatizovan.

Nachrichten