EXPO XXI Međunarodni Expocentar Beograd - privredno društvo obrisano iz registra


Klein Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
EXPO XXI - MEĐUNARODNI EXPOCENTAR D.O.O. BEOGRAD - privredno društvo obrisano iz registra
ADRESSE
Sedište firme Braće Jugović 8/8
Adresa kancelarije Vojvode Dobrnjca 40/6, 11000 Beograd
Verantwortliche Person
Mile Petrović, likvidacioni upravnik
Vorgänger +

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Ereignisse
Finanzen
Personen
Beschreibung der Tätigkeit
EXPO XXI Međunarodni Expocentar Beograd je član EXPO XXI grupe centara u čijem sastavu su i Expocentri u Varšavi Kelnu i Zagrebu.

Industrija sajmova konferencija i sličnih manifestacija u regionu Balkana je u porastu sa velikim brojem međunarodnih organizatora koji traže prikladni prostor za organizaciju svojih manifestacija. Beograd u srcu regiona svakako je perfektna lokacija za kompanije koje žele da svoje poslovanje prošire u regionu jugoistočne Evrope.

EXPO XXI Međunarodni Expocentar Beograd zadovoljava potrebe Beograda za prvoklasnim multi-funkcionalnim izložbenim i konferencijskim centrom koji ispunjava i najzahtevnije uslove današnjih organizatora.

EXPO XXI Beograd se adaptira prema vašim potrebama i pruža vam uslove i mogućnosti kao ni jedan prostor koji trenutno postoji u Beogradu. EXPO XXI Beograd vam pruža vrhunski nivo usluge koristeći iskustva drugih centara standardizaciju procedure i on-line sistema rezervacije koji vam omogućva informacije o raspoloživim terminima i daje mogućnost trenutne rezervacije.

Sa 2.500m2 multi-funkcionalnog prostora bez potpornih stubova EXPO XXI Beograd je idealan za manje sajmove i manifestacije srednje veličine. Pregradni zidovi daju vam mogućnost da prostor adaptirate po vašim željama visoki plafoni omogućavaju postavljanje banera i rasvete dok podni medija kanali omogućavaju tehničke prikljičke u svakom delu hale bez uticaja na estetiku manifestacije. Svi uslovi su ispunjeni da vaš kreativni tim organizuje događaj o kojem ste uvek maštali.

Prostor može biti prilagođen za potrebe konferencije kongresa i seminara manjih ili većih razmera koji mogu da ugoste i preko 2.500 učesnika. Fleksibilnost prostora omogućava da se u isto vreme održavaju plenarne sednice manji tematski skupovi i nezavisne radionice dok vam najsavremenija tehnologija omogućava da osmislite prostor prema svojim potrebama.


Nachrichten