Wiener Stadtische osiguranje a.d.o. Beograd


Groß Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
WIENER STADTISCHE OSIGURANJE AKCIONARSKO DRUŠTVO ZA OSIGURANJE BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
ADRESSE
Trešnjinog cveta 1, 11070 Novi Beograd
Verantwortliche Person
Zoran Blagojević od decembra 2015.
Vorgänger +

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Angebote
Ausschreibungsgewinner
Ereignisse
Finanzen
Personen
Philanthropie
Beschreibung der Tätigkeit
Wiener Städtische osiguranje deo je vodeće austrijske osiguravajuće kompanije Vienna Insurance Group (VIG), lidera u centralnoj i istočnoj Evropi, sa tradicijom dugom skoro dva veka.

U Srbiji uspešno poslujemo od 2003. godine i danas imamo poslovnu mrežu u više od 40 gradova sa preko 1.300 zaposlenih. Iznos osnovnog kapitala u 2019. iznosio je 2.635.275 hiljada RSD, a iznos bruto premije 12.588.742.787 RSD.

Misija Wiener Städtische osiguranja je da obezbedi finansijsku sigurnost kroz proizvode i usluge koji zadovoljavaju najviše standarde i odgovaraju potrebama osiguranika. Zalažemo se za stabilnu i stručnu zaštitu od rizika. Koristimo svoje iskustvo, znanje i veštine da se približimo klijentima. Smatramo da je naša dužnost da štitimo ono što im je važno.

VIG posluje u 25 zemalja i ima više od 25.000 zaposlenih. Tokom 2019. godine grupacija je zabeležila preko 10 milijardi evra premije i profit od preko 522 miliona evra. Kombinacija ekonomske snage, stručnosti i znanja uz snažnu podršku matične kompanije, obezbeđuje nam jednu od liderskih pozicija na tržištu u životnom osiguranju. Po ukupnom portfelju i visini premije nalazimo se među vodećim kompanijama na srpskom tržištu.

U skladu sa visokim standardima zaštite klijenata, Wiener Städtische osiguranje sprovodi stabilnu politiku reosiguranja i posvećuje veliku pažnju zaštiti rizika u portfelju i preuzetih obaveza prema klijentima.

Nachrichten