Deco d.o.o. Vrnjačka Banja


Klein Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA INŽENJERING TRGOVINU I USLUGE DECO DOO VRNJAČKA BANJA
ADRESSE
Darinke Čavdarević 14, 36210 Vrnjačka Banja
Verantwortliche Person
Goran Dedić, direktor

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Angebote
Ausschreibungsgewinner
Finanzen
Beschreibung der Tätigkeit
DECO d.o.o. je privatna kompanija specijalizovana za izvođenje sledećih radova:


- Project Management – vođenje i upravljanje strateških Turn Key Projekata
- Mašinski radovi (1-HVAC (instalacije na sistemima ventilacije i klimatizacije); 2-Instalacije cevnih sistema od čelika i nerđajućeg čelika)
- Elektro instalacije
- BMS&EMS
- Sistemi zaštite (Protivpožarne instalacije, Protivprovalne instalacije, Instalacije CCTV, Kontrola pristupa, Gašenje požara, Interfonski sistemi)
- Građevinski radovi,
- Instalacija “čistih soba”
- Instalacije vezane za sve vrste procesnih medija i procesne opreme u prehrambenoj industriji, farmaceutskoj industriji, i ostalim „Life Science“ industrijama

________________________________________
DECO d.o.o. kao porodična kompanija, razvijala je potrebna znanja i veštine koje je primenjivala efikasno, kako bi bila tehnički i komercijalno konkurentna i na međunarodnom tržištu.

Stavljajući u fokus želje i zahteve klijenta kako bismo razumeli njihove potrebe, predlažemo i implementiramo pametna, ekonomična i efikasna rešenja koja zadovoljavaju sve njihove potrebe. Mi preuzimamo izazove naših klijenata kao naše sopstvene i pronalazimo adekvatna rešenja.

Kompanija je osnovana u Vrnjačkoj Banji sa predstavništvom u Beogradu. Predstavništva kompanije van Srbije nalaze se u Makedoniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Nemačkoj, Holandiji, Grčkoj i Saudijskoj Arabiji. Tržište SAD-a je naš dugoročni cilj.

DECO d.o.o. je implementirao i primenjuje sistem menadžmenta kvalitetom u skladu sa zahtevima standarda ISO 9001, upravljanja zaštitom životne sredine ISO 14001, zaštite zdravlja i bezbednost na radu ISO 45001.





Nachrichten