STO POSTO d.o.o. Beograd


Mitte Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
PREDUZEĆE ZA PRERADU PREHRAMBENIH PROIZVODA I TRGOVINU NA VELIKO I MALO, STO POSTO D.O.O. BEOGRAD (PALILULA)
ADRESSE
Cvijićeva 112-120/III, 11000 Beograd
Verantwortliche Person
Zoran Vukadinović

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Angebote
Ausschreibungsgewinner
Finanzen
Beschreibung der Tätigkeit
Proizvodnja stočne hrane potpune smeše za ishranu domaćih životinja dopunske smeše premiksi prekrupa hrana za živinu brojler tov hrana za svinje hrana za preživare koncentrati.

Proizvodnja mesa i uzgoj stoke i živine u Srbiji je vec duži niz godina na daleko nižem nivou od mogucnosti. Kako istraživanja pokazuju uzgoj je uglavnom ekstenzivnog tipa i nedovoljno tržišno orijentisan.

Kvalitet stocne hrane je jedan od najvažnijih faktora naprednog i profitabilnog uzgoja stoke i živine. Svesna ovih cinjenica kompanija STO POSTO definisala je strategiju poslovanja i razvoja koja glasi

Primenom savremene tehnologije i znanja i poštovanjem zahteva kupaca stvaramo STO POSTO pouzdane proizvode uz povoljnu cenu

U želji da unapredimo postojece stanje uzgoja stoke i živine intenzivno komuniciramo sa kupcima veterinarima strucnom i naucnom javnošcu iz ove oblasti. Na taj nacin oni postaju naši saradnici u kreiranju proizvoda.

Stalan rast prodaje najbolji je pokazatelj da se poverenje kupaca u proizvode fabrike STO POSTO uvek isplati a poziv za dalje unapredenje saradnje je otvoren.

Nachrichten