BDD Wise Broker a.d. Beograd


Groß Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
BROKERSKO DILERSKO DRUŠTVO WISE BROKER AD BEOGRAD
ADRESSE
Takovska 23-25, 11000 Beograd
Verantwortliche Person
Petar Ličina
Vorgänger +

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Angebote
Personen
Referenzliste
Beschreibung der Tätigkeit
WISE Broker jedna je od vodećih brokersko-dilerskih kompanija u Srbiji. Osnovana je 2000 godine pod nazivom Senzal, i od tada pruža usluge berzanskog posredovanja na srpskom tržištu kapitala i plasira se među vrhunske posrednike na Beogradskoj berzi.

Godine 2007. postaje član KBC Grupe sa sedištem u Briselu i od tada posluje pod nazivom BDD KBC Securities a.d. Beograd. Od jula 2011. Godine, nakon management buy-out-a nastavlja nezavisno i samostalno da pruža usluge berzanskog posredovanja na srpskom tržištu kapitala pod imenom WISE Broker.

WISEBroker pruža usluge:
posredovanja u trgovanju hartijama od vrednosti na primarnom i sekundarnom finansijskom tržištu - akcijama, obveznicama, kratkoročnim hartijama
usluge korporativnog agenta
savetovanje u procesu privatizacije
organizacioni i tehnički servis, kao i
usluge istraživanja i analize.

BDD WISE Broker a.d. Beograd je izgradio reputaciju sigurnog i pouzdanog partnera zahvaljujući strategiji koja je usmerena na vrhunski kvalitet servisiranja interesa klijenata.

Cilj WISE Broker-a je da pruža kvalitetnu podršku svojim klijentima od efikasnog izvršavanja transakcija, preko obrade i distribucije javno dostupnih informacija koje su od interesa za investitore, do makroekonomske i korporativne analize.

Nachrichten