MTK Metal-Komerc Užice


Klein Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU METALNIH PROIZVODA I ALATA MTK METAL-KOMERC D.O.O. UŽICE
ADRESSE
Popova voda bb, 31000 Užice
Verantwortliche Person
Marko Selaković
Vorgänger +

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Finanzen
Beschreibung der Tätigkeit
MTK Metal-komerc iz Užica počelo je sa radom u januaru 1990. godine kao Zanatska radnja za proizvodnju zakovica i eksera.
Do 1996. godine radnja je investirala u poslovni objekat i nabavku opreme. U tom periodu, radnja je zapošljavala 5 radnika.
Koristeći svoje dugogodišnje iskustvo u proizvodnji alata od tvrdih metala vlasnik, Mihailo Selaković, usmerava proizvodnju na izradu specijalnih alata prema potrebama kupaca.

Od 1996. godine MTK Metal-komerc posluje kao “Preduzeće za proizvodnju metalnih proizvoda i alata”. Mašinski park je obnovljen i kompletiran čitavom linijom novih alatnih mašina za obradu metala.
2006. godine preduzeće MTK Metal-komerc kupuje alatnicu "Tvrdi metal" u stečaju, iz okvira "Prvog partizana" iz Užica. U ovom periodu ostvareni su zavidni poslovni rezultati. Pored domaćeg tržišta naši proizvodi su sa uspehom plasirani i na inostrana tržišta.

U decembru 2012. godine MTK Metal-komerc kupuje štampariju “Rujno” u stečaju, na Beloj Zemlji koja je udaljena 6 km od Užica. U maju 2013. godine cela proizvodnja i administracija preseljena je u novi, renovirani objekat. Poslovna i proizvodna zgrada ima površinu P=2.500 m2, dok zelena okolina koja pripada MTK Metal-komercu ima P=40.000 m2.

U ovom periodu, zbog povećanog obima posla, MTK Metal-komerc je zaposlio veliki broj radnika, uglavnom mladih i dobro obučenih. Trenutni broj zaposlenih je veći od pedeset.
Posebna pažnja se poklanja nabavci nove CNC opreme, a sve u cilju poboljšanja kvaliteta naših proizvoda i usluga.

Nachrichten