Piraeus bank a.d. Beograd


Groß Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
PIRAEUS BANK A.D BEOGRAD
ADRESSE
Milentija Popovića 5b, 11000 Beograd
Verantwortliche Person
Vojislav Lazarević
Vorgänger +

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Angebote
Ausschreibungsgewinner
Ereignisse
Personen
Philanthropie
Beschreibung der Tätigkeit
Piraeus Bank AD Beograd, članica grčke Piraeus bankarske grupe, prisutna je na srpskom tržištu od maja 2005. godine. Banka poseduje stručno znanje i iskustvo u oblastima poslovanja sa velikim korporativnim klijentima, stanovništvom, malim i srednjim preduzećima. Njenu poslovnu filozofiju predstavlja poštovanje najviših međunarodnih normi i vrednosti u obezbeđivanju bankarskih proizvoda i usluga, uz primenu najsavremenije tehnike i tehnologije.
Jedno od glavnih uverenja Piraeus banke jeste da se optimalan razvoj celokupnog njenog poslovanja može postići samo ako je ostvaren u sredini koja ima snažne temelje društvene odgovornosti. Za Banku principi društveno odgovornog poslovanja podrazumevaju usklađenost poslovnih ciljeva sa društvenim progresom, ekonomskim rastom, poštovanjem najboljih poslovnih običaja, odgovornom upotrebom prirodnih resursa i promocijom kulture. Upravo na ovim principima počiva i opravdanost ulaganja u zajednicu u kojoj kompanija posluje.
Piraeus banka, kao univerzalna banka, opredeljena je da sa klijentima uspostavi dugoročnu poslovnu saradnju i uzme aktivno učešće u razvoju srpskog tržišta. Banka na teriroriji Srbije trenutno posluje preko mreže koju čine 26 filijala i zapošljava preko 400 bankarskih stručnjaka.