Poljoprivredna avijacija PKB d.o.o. Beograd


Micro Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
POLJOPRIVREDNA AVIJACIJA PKB MEŠOVITO PREDUZEĆE ZA OBAVLJANJE USLUGA PRIVREDNE AVIJACIJE D.O.O.
ADRESSE
Industrijsko naselje b.b., 11213 Padinska Skela
Verantwortliche Person
Zoran Spasojević
Vorgänger +

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Angebote
Finanzen
Beschreibung der Tätigkeit
PKB Avijacija osnovana je 1994. godine. Poseduje dva avizona ANT – 2, koji se koriste za sve agrotehničke mere zaštite i đubrenja na površinama od 20.000 hektara.

PKB Korporacija, osnovana 27.12.1945.godine u Pančevačkom ritu, jedna je od vodećih kompanija u zemlji u oblasti primarne biljno-stočarske proizvodnje.

Tržišno je orijentisana i zato u svojoj društvenoj odgovornosti vidi odgovorno i uspešno poslovanje. Takvo poslovanje podrazumeva primenu najviših standarda u svim aspektima poslovanja, od zapošljavanja ljudi, preko kvaliteta proizvoda i usluga, do zaštite životne sredine, brige o zdravlju zaposlenih, kao zdravlju i zadovoljstvu krajnjih korisnika naših proizvoda i usluga.

Glavna delatnost je proizvodnja sirovog mleka tj. mlečno govedarstvo, koje se bazira na rasnom sastavu mlečnog tipa holštajn-frizijske rase krava, oplemenjenih kanadskom i američkom genetikom.

PKB proizvodi i stočnu hranu, uglavnom za sopstvene potrebe i deo za eksternu prodaju, kao i semensku robu (pšenica, ječam, kukuruz, soja i suncokret) koju dorađuje u sopstvenom doradnom centru, kako za internu upotrebu, tako i za eksternu prodaju.

Nachrichten