LBK livnica doo Kikinda


Groß Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
LE BELIER KIKINDA LIVNICA PREDUZEĆE ZA PRERADU METALA KIKINDA DOO KIKINDA
ADRESSE
Mileševački put 34, 23300 Kikinda
Verantwortliche Person
Jean-Sebastien ACKX
Vorgänger +

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Angebote
Finanzen
Beschreibung der Tätigkeit
Le Belier Livnica Kikinda doo je srpsko francuska kompanija čija je prevashodna delatnost livenje aluminijumskih odlivaka za svetsku automobilsku industriju. Neki od korisnika Le Beliera su kompanije Renault, Peugeot, Citroen, Kongsberg, Honeywell, Eaton...
Grupa Le Belier ima svoje sedište u Veraku u Francuskoj i fabrike za livenje aluminijumskih odlivaka u Mađarskoj, Bugarskoj, Italiji, Meksiku, Kini i Srbiji.
Le Belier Kikinda postoji od 2003. godine. U kikindi je od Livnice Kikinda kupljen jedan proizvodni pogon u koji je dopremljena oprema za livenje, zapošljeno 50 radnika i drugoj polovini 2003. godine, otpočelo se sa probnim livenjem. Godine 2004. proizvodnja se intenzivirala da bi danas Le Beleir Livnica Kikinda, imala 400 zaposlenih radnika i planove za proširivanje proizvodnih kapaciteta. Kompanija posluje isključivo na međunarodnom tržištu, što znači da 100% proizvodnje ide u izvoz i prema ovakvim rezultatima predstavlja jednog od izvoznih lidera u Vojvodini.
Politika zapošljavanja Le Belier Livnice Kikinda je stvaranje kadrova i pronalaženje iskusnih kadrova za zadovoljenje kako proizvodnih potreba, tako i potreba za rukovođenjem pojedinim Organizacionim jedinicama u okviru kompanije.
Oglas za kadrove mašinske i metalurške struke u VI i VII stepenu stručne spreme, sa ili bez radnog iskustva, stalno je otvoren. Insistira se na dobrom poznavanju engleskog jezika, sposobnostima rukovođenja i organizovanja.
Politika ljudskih resursa se bazira na dobroj obučenosti proizvodnog i administrativnog osoblja i u tom cilju često se organizuju obuke u zemlji, ali i u inostranstvu u Francuskoj i Mađarskoj.

Nachrichten