Keying doo Kikinda


Klein Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA PROIZVODNJU,TRGOVINU I USLUGE KEYING KIKINDA
ADRESSE
Vuka Karadžića 79, 23300 Kikinda
Verantwortliche Person / Eigentümer
Božidar Milekić

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Ausschreibungsgewinner
Finanzen
Beschreibung der Tätigkeit
Osnovna delatnost firme je proizvodnja, trgovina, projektovanje i izvođenje elektroradova u industriji i građevinarstvu sa posebnim osvrtom na oblasti :

Protiveksplozijske zaštite
Protiveksplozijska zaštita je posebna grana u oblasti električnih instalacija i opreme koja obuhvata oblasti u kojima može doći do eksplozije ili požara usled elektrovarničenja opreme, uređaja ili instalacija zbog zapaljivog sastava okolne atmosfere. U ovu oblast ulaze svi sistemi rafinerija, petrohemijskih i hemijskih postrojenja i fabrika , distribucije nafte i gasa, rudnici, mlinovi, pilane kao i svi pogoni ili fabrike u kojima postoji mogućnost stvaranja zapaljive ili eksplozivne atmosfere. Keying je generalni zastupnik, za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju , jednog od najvećih svetskih proizvodjača u ovoj oblasti - firma STAHL.

Zastupnik je sledećih firmi : Norveškea firma TRANBERG ( uglavnom orjentisana na brodove i opremu za brodove, u običnoj i Ex izvedbi) . nemačka firma Schniwind ( Izmenjivači toplote i grejači u običnoj i Ex izvedbi ).

U okviru svojih delatnosti u ovom domenu naša firma radi kopletno projektovanje montažu, i ugradnju Ex opreme . Firma ima ovlašćenu Ex radionicu kao i ovlašćenje od Ministarstva unutrašnjih poslova – uprava protivpožarne policije za poslove unapredjenja zaštite od požara .

Izrada studija organizacije zaštite od požara
Izrada analiza postojećeg stanja zaštite od požara
Izradom programa za saniranje i unapredjenje zaštite od požara
Izredom analiza o zonama opasnosti i odredjivanje ovih zona na mestima koja su ugrožena od nastanka eksplozivnih smeša
Projektovanjem uredjaja , instalacija za detekciju i gašenje požara
Ispitivanjem fizičko-hemijskih osobina čvrstih i gasovitih zapaljivih materija kao i pogodnosti korišćenja ovih materijala u objetima ugroženim od požara.