Neofyton


Klein Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
NEOFYTON DOO ZA PROIZVODNJU I TRGOVINU NOVI SAD
ADRESSE
Partizanska 27b, 21000 Novi Sad
Verantwortliche Person
Zoran Tadić, Miroslav Tadić

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Nachrichten
Angebote
Ausschreibungsgewinner
Ereignisse
Finanzen
Philanthropie
Bildstrecken
Video
Beschreibung der Tätigkeit
Neofyton je generalni zastupnik najvećih svetskih proizvođača mašina i prateće opreme za industriju plastike – za Srbiju, Hrvatsku, Bosnu I Hercegovinu, Severnu Makedoniju, Nigeriju, Kamerun I Ganu.

Zastupnici kompanija –

Engel Austrija mašine i oprema za brizganje plastike

Sipa Italija mašine i oprema za proizvodnju PET ambalaže

Piovan Italija prateće opreme mlinovi, sušare, dozatori masterbača, usisivači, transportne trake i dr.

Eurochiller Italija industrijski čileri I rashladni sistemi

Tria Italija – Sistemi I mašine za reciklažu plastike

MB Conveyors Italija – Industrijske transportne trake I sistemi„Neofyton je generalni zastupnik svetskih najvećih proizvođača mašina i prateće opreme za brizganje plastike. Sa iskustvom preko 27 godina u oblasti projektovanja sistema za brizganje plastike, naš cilj jeste da u svakom momentu isporučujemo najviši standard usluga-najkvalitetniju opremu i servis, iz jednog izvora. Upravo je integracija procesa – prodaja i konsalting, isporuka i puštanje mašina u rad, servis i obuka, kao i partnerstvo sa kupcima, osnovna okosnica našeg poslovanja i razvoja. Neofyton isporučuje usluge po sistemu ključ u ruke od projektovanja sistema do puštanja mašina u rad i obuke. Integracija sistema od „pametnih“ mašina, servisa do „pametnih“ fabrika i moderne proizvodnje prema najvišim standardima kvaliteta, produktivnost“

Cilj kompanije jeste da u svakom momentu isporuči najviši standard usluga-najkvalitetniju opremu i servis, iz jednog izvora. Upravo je integracija procesa – prodaja i konsalting, isporuka i puštanje mašina u rad, servis i obuka, kao i partnerstvo sa kupcima, osnovna okosnica poslovanja i razvoja.

Neofyton je dinamična kompanija orijentisana ka inovacijama, osnovana 1992. godine u Novom Sadu. Uspeh kompanije se temelji na zastupanju svetskih lidera u industriji prerade plastike i gume – Engel, Piovan, Eurochiller, MB Conveyors , Tria i Sipa. Neofyton je zastupnik za tržišta Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore, Slovenije, a od 2016. i za tržište Afrike.

Kompanija ENGEL jedan od vodećih proizvođača mašina za brizganje plastike i automatizacije, isporučuje kompletan sistem rešenja i tehnologiju baziranu na inovacijama i energetskoj efikasnosti.

Projektovanjem, implementiranjem, praćenjem, automatizacijom i održavanjem više od 450 mašina za brizganje plastike Neofyton je pozicioniran u sam vrh prodavaca najmodernijih mašina za proizvodnju plastike. Profesionalan i obučen tim iz svih organizacionih struktura kompanije, opravdava stečeno poverenje klijenata i uliva im dodatnu sigurnost u poslovanju sa Neofytonom

Nachrichten