INTERCOM SUBOTICA


Klein Unternehmen
Basisinformationen
VOLLSTÄNDIGER NAME
INTERCOM D.O.O. ZA PROIZVODNJU,PROMET,USLUGE I EXPORT-IMPORT,SUBOTICA
ADRESSE
Majšanski put 126, 24000 Subotica
Verantwortliche Person
VALERIJA GERGELJ

Vollständige Informationen sind nur kommerziellen Nutzern - Abonnenten verfügbar.
Um alle Informationen zu sehen, loggen Sie sich, bitte, ein:
Sie haben Ihr Passwort vergessen? Klicken Sie HIER
Für kostenfrei Probenutzung, klicken Sie HIER
Ausschreibungsgewinner
Finanzen
Beschreibung der Tätigkeit
Osnovna delatnost preduzeća je trgovina na veliko i malo baštenskim uređajima, priborom i spravama kao i servis i popravka istih.
U prvim godinama postojanja Društvo je poslovalo prvenstveno kao servis za popravku baštenskih uređaja, sa jednom malom maloprodajom.

Postepeno smo otvorili još 2 maloprodaje, jednu u Subotici, a drugu u Somboru, i izgradili moderni poslovni objekat u kome se nalazi direkcija, veleprodaja i magaciniski kapaciteti.
Od 2000. godine akcenat se stavlja na prodaju robe na veliko, Intercom postaje uvoznik , zastupnik i distributer baštenskih uređaja brenda CASTELGARDEN

Tokom 2009. godine smo uveli asortiman HTZ opreme, a odnedavno imamo u ponudi i širok asortiman kancelarijskog materijala.

2006. godine ponuda Intercom-a proširena je saksijama italijanskog proizvođača Di Martina, dok od 2012. godine Intercom postaje ekskluzivni uvoznik i distributer svih Di Martino proizvoda za teritoriju cele Srbije.

Od 2015. godine Intercom postaje ovlašćeni uvoznik i distributer poznatog Švedskog proizvođača baštenskih uređaja STIGA.

Intercom čini tim od 20 stručnih, vrednih, ambicioznih i kreativnih kadrova, koji dobrom poslovnom i marketinškom staregijom, sigurnim koracima vodi firmu napred ka uspehu.